VIP prijevoz putnika

 

VIP prijevoz putnika, kao specifična usluga prijevoza, namijenjena je onim najzahtjevnijima. Upravo se tu trudimo da budemo najbolji, a kontinuirano povećanje obujma posla pokazuje da smo na dobrom putu. Naša vozila za ovu vrstu usluge su bez vanjskih oznaka kako bi zajamčili maksimalnu diskreciju.

Prijevoz VIP automobilom do i sa aerodroma Rijeka – Krk

VIP prijevoz do i sa aerodroma Rijeka – Krk podrazumijeva transfer putnika sa bilo koje adrese do aerodroma ili obrnuto vozilima visoke klase.
„Transfer Service“ posjeduje dugogodišnje iskustvo u pružanju usluga prijevoza uz ispunjavanje protokolom definiranih standarda u slučajevima prijevoza diplomatskih i važnih osoba. Naši vozači su upoznati sa svim procedurama koje prate dolazak kao i odlazak sa aerodroma Rijeka – Krk uključujući standardne i privatne letove. Možete biti sigurni da ćemo vas i vaše goste na najbolji mogući način prevesti do krajnjeg odredišta uz maksimalnu sigurnost i diskreciju. Veoma smo ponosni na dosadašnji broj pruženih ovakvih usluga uključujući pojedince, poznate sportske, muzičke, poslovne kao i visoke političke delegacije.

Molim vas da ukoliko vaša kompanija ili vi imate potrebu za ovakvim uslugama uputite upit sa detaljima na naš e-mail.

NAŠE PREDNOSTI SU:

POSLOVNOST
Uz pristupačne cijene za korporativne klijente dobivate pouzdane i sigurne usluge prijevoza. Maksimalna fleksibilnost u poslovanju i prilagodljivost svakom pojedinom upitu.

POVJERENJE
Svi naši vozači su upoznati su s diskrecijom, svi detalji u vezi vašeg korištenja i kretanja vozila ostaju u tajnosti.

TOČNOST
Točnost je jedan od naših glavnih standarda i prema tome sve naše usluge moraju biti uvijek na vrijeme!

POUZDANOST
Redovito obnavljanje voznog parka garancija je pouzdanosti.

DOČEK & DOBRODOŠLICA
Usluge dočeka i dobrodošlice nudimo svim našim klijentima na aerodromu ili na bilo kojoj drugoj destinaciji. Jedan od naših ljubaznih vozača ce dočekati vas ili vašeg klijenta s imenom na natpisu te pomoći oko prtljage.

MONITORING LETA
Vaš dolazni let na aerodromu je pod našim nadzorom, i u slučaju eventualnog kašnjenja možete biti sigurni da će vas vozilo s vozačem dočekati odmah nakon vašeg slijetanja.

Molim vas da ukoliko vaša kompanija ili vi imate potrebu za ovakvim uslugama uputite zahtjev sa detaljima na našu mail adresu taxirijeka@net.hr ili putem kontakt obrasca.

Novosti

Taxi Airport Rijeka

Taxi Airport Rijeka