Krk

TAXI AERODROM RIJEKA  –  RIJEKA TAXI SERVICE
RIJEKA – CROATIA     RIJEKA – CROATIA

      TAXI USLUGA PRIJEVOZA RIJEKA AERODROM DO GRADA KRKA

TAXI PRIJEVOZ SA AERODROMA RIJEKA DO KRKA

TAXI RIJEKA KOMBI PRIJEVOZ MANJIH GRUPA DO 8 PUTNIKA( 8+1 )

MINI BUS PRIJEVOZ OD AERODROMA RIJEKA DO KRKA

 O DESTINACIJI: GRAD KRK

Grad Krk je najveće mjesto smješteno na istoimenom otoku. Nalazi se na južnom, središnjem dijelu otoka te predstavlja idealno polazište za kružne izlete. Grad Krk sa svojom razvijenom turističkom infrastrukturom pruža sve za savršeni odmor bilo da posjetite Krk u glavnoj ili van sezone. U Krku postoje mnogi restorani, supermarketi, pošta, banka, kafići, diskoteke, Lučka uprava i još mnogo toga. Obalnim šetalištem brzo ćete stići do plaže iz centra grada. Uske ulice i veseli trgovi pozivaju na večernja skitanja. Večera u nekom od restorana s pogledom na more pretvorit će se u čaroban doživljaj. Krk raspolaže bogatom ponudom za ljubitelje povijesti i kulture. Tu se na primjer nalazi frankopanski kaštel iz 15. st., katedrala iz 13. stoljeća i mnoge zanimljive galerije.

 

Taxi Transferi Krk nude pouzdanu uslugu taxi uslugu prijevoza s Aerodroma RijekaKrk do grada Krka.

Taxi Aerodrom Rijeka – Krk odvest će vas do grada Krka na siguran i udoban način.Taxi Aerodrom Krk nudi brzu, pouzdanu i sigurnu taxi uslugu kao i izvrsne cijene. Naši taksisti govore engleski i rado će vam pomoći na bilo koji način.

Ako trebate prijevoz dok ste u gradu Krku molimo Vas da nas kontaktirate.

Kada dođete do grada Krka u modernom, klimatiziranom taksi Krk vozilu, osjećat će te se puno bolje nego da ste putovali javnim prijevozom ili autobusom.

Jesmo li spomenuli da su naše cijene najbolji omjer cijene i kvalitete za taxi transfere do i od aerodroma Rijeka ?

Također nudimo Kombi i Mini Bus Taxi Rijeka prijevoz – ako putujete u grada Krk s puno prtljage, odnosno više ljudi nego redovni taksi prijevoz može prevesti mi imamo rješenje. Možete odabrati kombi ili minibus prijevoz do grada Krka

Naša kombi i minibus vozila su udobna, klimatizirana i pogoda za veće grupe ili obitelji.

Transferi od aerodroma Rijeka su najsigurniji način prijevoza od Aerodroma Krk do grada Krka

Rezervirajte Vaš taxi transfer iz zračne luke Rijeka do grada Krka unaprijed.

Molimo vas da ukoliko vaša kompanija ili vi imate potrebu za ovakvim uslugama uputite zahtjev sa detaljima na našu mail adresu info@taxi-airport-rijeka.com ili putem kontakt obrasca.

Novosti

Taxi Airport Rijeka

Taxi Airport Rijeka