Mošćenička Draga

TAXI AERODROM RIJEKA  –  RIJEKA TAXI SERVICE
RIJEKA – CROATIA     RIJEKA – CROATIA

     TAXI USLUGA PRIJEVOZA RIJEKA ZRAČNA LUKA DO MOŠĆENIČKA DRAGA

TAXI PRIJEVOZ SA AERODROMA RIJEKA DO MOŠĆENIČKE DRAGE

TAXI RIJEKA KOMBI PRIJEVOZ MANJIH GRUPA DO 8 PUTNIKA( 8+1 )

MINI BUS PRIJEVOZ OD AERODROMA RIJEKA DO MOŠĆENIČKE DRAGE

O DESTINACIJI : MOŠĆENIČKA DRAGA

Mošćenička Draga se nalazi u Riječkom zaljevu, na istočnoj obali Istre, a od kvarnerskog ljetovališta Opatije dijeli je 13 km. Smještena podno Učke u predjelu poznatom po blagoj klimi pogodnoj zdravstvenom turizmu, Mošćenička Draga je postala omiljeno obiteljsko ljetovalište. Naselje je okruženo gustom vegetacijom, a 2 km duga šljunčana plaža idealna je za kupanje i igru najmlađih. Na plaži i u mjestu gostima se nude broji sportsko rekreativni sadržaji, pa Mošćeničku Dragu preporučujemo i zaljubljenicima u aktivni odmor i ljubiteljima planinarenja. U blizini mjesta nalazi se potpuno uređen autokamp, a mjesto ima izvrsne prometne veze s okolnim turističkim centrima, Lovranom, Opatijom i Rijekom. Mošćenička Draga je ujedno i luka, a pri sidrenju je potrebno obratiti pozornost na vjetrove kojima su izloženi vezovi. Broj od nepunih 500 stanovnika u ljetnim se mjesecima višestruko povećava jer mjesto živi za i od turizma. Na 15 kilometara od Opatije ovdje se nalazi jedna od najljepših šljunčanih plaža na Jadranu. Čak i stanovnici obližnjih primorskih mjesta i gradova prelaze kilometre kako bi proveli dan na ovoj izuzetnoj prirodnoj plaži.

Nalazi se u Mošćeničkoj Dragi čak sedam šljunčanih plaža, a ljubitelji netaknute prirode imaju na raspolaganju velik broj uređenih planinskih i šumskih putova. Nedaleko od Mošćeničke Drage nalazi se i malo selo zvano Trebišće, za koje se vjeruje da je mjesto civilizacijskog i kulturnog početka na ovim područjima. U dva hotela, kampu i brojnim privatnim vilama i kućama turistima se prije svega nudi nezaboravno gostoprimstvo, a Mošćenička Draga prava je destinacija za one koji se na svom odmoru vole poistovjetiti sa domaćinima. U lučici se svakog jutra mogu dočekati ribarski brodovi kao u vremena kada se ovo mjesto razvijalo kao luka obližnjim Mošćenicama.

Zašto je Taxi Aerodrom Rijeka iz Zračne luke Rijeka do Mošćeničke Drage najbolji način prijevoza?

Taxi Transferi Krk nude pouzdanu uslugu taxi uslugu prijevoza s Aerodroma Rijeka – Krk do Mošćeničke Drage koja je smještena blizu Opatije.

Taxi Aerodrom Rijeka – Krk odvest će vas do Mošćeničke Drage na siguran i udoban način.Taxi Aerodrom Krk nudi brzu, pouzdanu i sigurnu taxi uslugu kao i izvrsne cijene. Naši taksisti govore engleski i rado će vam pomoći na bilo koji način. Ako trebate prijevoz dok ste u Mošćeničkoj Dragi molimo da nas kontaktirate.

Kada dođete do Mošćeničke Drage u modernom, klimatiziranom taksi Krk vozilu, osjećat će te se puno bolje nego da ste putovali javnim prijevozom ili autobusom.

Jesmo li spomenuli da su naše cijene najbolji omjer cijene i kvalitete za taxi transfere do i od aerodroma Rijeka ?

Također nudimo Kombi i Mini Bus Taxi Rijeka prijevoz – ako putujete u Mošćeničku Dragu s puno prtljage, odnosno više ljudi nego redovni taksi prijevoz može prevesti mi imamo rješenje. Možete odabrati kombi ili minibus prijevoz do Mošćeničke Drage.

Naša kombi i minibus vozila su udobna, klimatizirana i pogoda za veće grupe ili obitelji.

Transferi od aerodroma Rijeka su najsigurniji način prijevoza od Aerodroma Krk do Mošćeničke Drage

Rezervirajte Vaš taxi transfer iz zračne luke Rijeka do Mošćeničke Drage unaprijed

Molim vas da ukoliko vaša kompanija ili vi imate potrebu za ovakvim uslugama uputite zahtjev sa detaljima na našu mail adresu taxirijeka@net.hr ili putem kontakt obrasca.

Novosti

Taxi Airport Rijeka

Taxi Airport Rijeka