Baška

TAXI AERODROM RIJEKA  –  RIJEKA TAXI SERVICE
RIJEKA – CROATIA     RIJEKA – CROATIA

     TAXI USLUGA PRIJEVOZA RIJEKA AERODROM DO BAŠKE

TAXI PRIJEVOZ SA AERODROMA RIJEKA DO BAŠKE NA OTOKU KRKU

TAXI RIJEKA KOMBI PRIJEVOZ MANJIH GRUPA DO 8 PUTNIKA( 8+1 )

MINI BUS PRIJEVOZ OD AERODROMA RIJEKA DO BAŠKE NA OTOKU KRK

 

O DESTINACIJI : BAŠKA – OTOK KRK

Baška je najpoznatije turističko središte na otoku Krku, najvećem otoku na Jadranu (40.578 ha), koji je svojim položajem najbliži tržištu srednje Europe. Položaj Baške omogućio je mjestu neprekidni razvoj i prosperitet, a u današnje vrijeme i prepoznatljivost u turističkom okruženju, te je Baška jedna od najpoželjnijih turističkih destinacija hrvatskog Jadrana. Smještena u pitomoj dolini, u zaljevu okružena vinogradima, maslinicima, brnistrom, sa slikovitom pozadinom krševite planine Velebita i otočića Prvića, koji kao da štite sa svih strana jedinstvenu šljunčanu plažu dugu 1800m, za koju s pravom kažu da je jedna od najljepših na Jadranu. Baška je poznata po smještajnim objektima visoke kvalitete što se odnosi na hotele, kampove i privatne smještajne objekte. Hoteli raspolažu smještajnim jedinicama visoke kategorije (četiri zvjezdice). Uz poznatu bašćansku plažu od svibnja 2008. godine otvoren je i novi smještajni objekt “Atrium Residence Baška” sa smještajnim kapacitetima soba, studija, apartmana i luxury apartmana.Apartmani, sobe i vile u privatnom smještaju kategorizirani su do 3 zvjezdica. Hoteli i apartmani nalaze se uz samo more, u blizini poznate bašćanske plaže, a svega nekoliko minuta od samog središta mjesta.

BAŠKA – AKTIVNI ODMOR

Baška za rekreativce raspolaže sportskim terenima.

Sportski centar “Zablaće” pruža mogućnosti igranja nogometa, stolnog tenisa, tenisa i mini-golfa.

Za ljubitelje mora, mjesto pruža idealne uvjete za podvodne aktivnosti, ali i za skijanje na vodi, jedrenje na dasci, banana lift.

Zašto je Taxi Aerodrom Rijeka iz Zračne luke Rijeka do Baške najbolji način prijevoza?

Taxi Transferi Krk nude pouzdanu uslugu taxi uslugu prijevoza s Aerodroma RijekaKrk do Baške koja je smještena na otoku Krku.

Taxi Aerodrom Rijeka – Krk odvest će vas do Baške na siguran i udoban način.Taxi Aerodrom Krk nudi brzu, pouzdanu i sigurnu taxi uslugu kao i izvrsne cijene. Naši taksisti govore engleski i rado će vam pomoći na bilo koji način.

Ako trebate prijevoz dok ste u Baške molimo Vas da nas kontaktirate.

Kada dođete do Baške u modernom, klimatiziranom taksi Krk vozilu, osjećat će te se puno bolje nego da ste putovali javnim prijevozom ili autobusom.

Jesmo li spomenuli da su naše cijene najbolji omjer cijene i kvalitete za taxi transfere do i od aerodroma Rijeka ?

Također nudimo Kombi i Mini Bus Taxi Rijeka prijevoz – ako putujete u Bašku s puno prtljage, odnosno više ljudi nego redovni taksi prijevoz može prevesti mi imamo rješenje. Možete odabrati kombi ili minibus prijevoz do Baške.

Naša kombi i minibus vozila su udobna, klimatizirana i pogoda za veće grupe ili obitelji.

Transferi od aerodroma Rijeka su najsigurniji način prijevoza od Aerodroma Krk do Baške.

Rezervirajte Vaš taxi transfer iz zračne luke Rijeka do Baške unaprijed.

Molim vas da ukoliko vaša kompanija ili vi imate potrebu za ovakvim uslugama uputite zahtjev sa detaljima na našu mail adresu taxirijeka@net.hr ili putem kontakt obrasca.

Novosti

Taxi Airport Rijeka

Taxi Airport Rijeka