Luka Valbiska

TAXI AERODROM RIJEKA  –  RIJEKA TAXI SERVICE
RIJEKA – CROATIA     RIJEKA – CROATIA

      TAXI USLUGA PRIJEVOZA RIJEKA AERODROM DO VALBISKE

TAXI PRIJEVOZ SA AERODROMA RIJEKA DO VALBISKE

TAXI RIJEKA KOMBI PRIJEVOZ MANJIH GRUPA DO 8 PUTNIKA( 8+1 )

MINI BUS PRIJEVOZ OD AERODROMA RIJEKA DO VALBISKE

O DESTINACIJI: VALBISKA

Valbiska se nalazi izmedu Glavotoka i Krka, te je mjesto na otoku Krku najblizi zracnom linijom do Meraga na otoku Cresu. Iz uvale krece trajekt za vozila i ljude, koji povezuje otok Krk s otokom Cresom. Prijelaz traje oko 25 minuta, a vozni red i cijene se mogu naći na web stranicama Jadrolinije. To je mjesto za čekanje trajekta do obližnjeg otoka.Restoran ce vam uciniti vrlo važnim za nesto popiti ili pojesti jednu pizzu. Tijekom visoke sezone moze vam se dogoditi da ostanete u fili ne manje od jednog sata zato unaprijed se pripremite na strpljenje. Tu je i benzinska stanica ako se namjeravate okrijepiti za vasa duga istraživačka putovanja između gradica na otoku Cresu.

Taxi Transferi Krk nude pouzdanu uslugu taxi uslugu prijevoza s Aerodroma RijekaKrk do Luke u Valbiski.

Taxi Aerodrom Rijeka – Krk odvest će vas do Luke u Valbiski na siguran i udoban način.Taxi Aerodrom Krk nudi brzu, pouzdanu i sigurnu taxi uslugu kao i izvrsne cijene. Naši taksisti govore engleski i rado će vam pomoći na bilo koji način.

Ako trebate prijevoz dok ste u Cresu molimo Vas da nas kontaktirate.

Kada dođete do Luke u Valbiski u modernom, klimatiziranom taksi Krk vozilu, osjećat će te se puno bolje nego da ste putovali javnim prijevozom ili autobusom.

Jesmo li spomenuli da su naše cijene najbolji omjer cijene i kvalitete za taxi transfere do i od aerodroma Rijeka ?

Također nudimo Kombi i Mini Bus Taxi Rijeka prijevoz – ako putujete u Luku u Valbiski s puno prtljage, odnosno više ljudi nego redovni taksi prijevoz može prevesti mi imamo rješenje. Možete odabrati kombi ili minibus prijevoz do Luke u Valbiski.

Naša kombi i minibus vozila su udobna, klimatizirana i pogoda za veće grupe ili obitelji.

Transferi od aerodroma Rijeka su najsigurniji način prijevoza od Aerodroma Krk do Luke u Valbiski.

Rezervirajte Vaš taxi transfer iz zračne luke Rijeka do Luke u Valbiski unaprijed

Molimo vas da ukoliko vaša kompanija ili vi imate potrebu za ovakvim uslugama uputite zahtjev sa detaljima na našu mail adresu info@taxi-airport-rijeka.com ili putem kontakt obrasca.

Novosti

Taxi Airport Rijeka

Taxi Airport Rijeka