Ljubljana

TAXI AERODROM RIJEKA  –  RIJEKA TAXI SERVICE
RIJEKA – CROATIA     RIJEKA – CROATIA

     TAXI USLUGA PRIJEVOZA RIJEKA ZRAČNA LUKA DO LJUBLJANE

TAXI PRIJEVOZ SA AERODROMA RIJEKA DO LJUBLJANE

TAXI RIJEKA KOMBI PRIJEVOZ MANJIH GRUPA DO 8 PUTNIKA( 8+1 )

MINI BUS PRIJEVOZ OD AERODROMA RIJEKA DO LJUBLJANE 

O DESTINACIJI : LJUBLJANA GLAVNI GRAD SLOVENIJE

Ljubljana je politički, znanstveni i kulturni centar. Slovenski narod sa 275.000 stanovnika i najveći grad u Sloveniji, a i najvažniji gospodarski centar. Iako veličinom spada u redove između srednjih europskih gradova, i održava atraktivan izgled, ima sve što ima veliki grad – političko i kulturno središte za Slovenski narod. Ljubljana je grad kulture i dom brojnih kazališta, muzeji i galerije, ali isto tako može pohvaliti jednom od najstarijih filharmonija orkestara u svijetu. Od samog početka 18. stoljeća, 1701, osnovana je Academia Philharmonicorum. Ovo je prvi glazbene udruge u slovenskom, što je sustavno razvija glazbenu produkciju i bila institucija barokne glazbe s nama. U toplijim mjesecima, broj caffe stolovi i stolice ispuniti Ljubljanica Obala tržištima i stari grad. Ovdje Ljubljana lice jutarnju kavu, nakon gotovo obavezno subota posjet Ljubljani na tržištu ili buvljak u nedjelju, ili na večer razgovor s prijateljima. Prvi dojam koji posjetitelj dobiva u Ljubljani, to je vrlo mladi grad, jer to daje posebnu stopu od više od 50.000 studenata. Grad se nalazi na raskrižju četiri slovenske regije, te u mnogim gradske restorane s bogatom ponudom može se naći domaće kulinarske specijalitete za vrhunskim vinima a da ne govorim. Ljubljana nije samo stekao titulu međunarodnog “grad vina i vinove loze”, kao što je to bilo u prošlim stoljećima središte trgovine vina u našim zemljama, u vrijeme Emona i njegovih stanovnika posadi lozu na padinama trenutne Castle Hill.

Zašto je Taxi Aerodrom Rijeka iz Zračne luke Rijeka do Ljubljane najbolji način prijevoza?

Taxi Transferi Krk nude pouzdanu taxi uslugu prijevoza s Aerodroma Rijeka – Krk do Ljubljane koja je smještena u srcu Slovenije.

Taxi Aerodrom Rijeka – Krk odvest će vas do Ljubljane na siguran i udoban način.Taxi Aerodrom Krk nudi brzu, pouzdanu i sigurnu taxi uslugu kao i izvrsne cijene. Naši taksisti govore engleski i rado će vam pomoći na bilo koji način. Ako trebate prijevoz dok ste u Ljubljani molimo da nas kontaktirate.

Kada dođete do Ljubljane u modernom, klimatiziranom taksi Krk vozilu, osjećat će te se puno bolje nego da ste putovali javnim prijevozom ili autobusom.

Jesmo li spomenuli da su naše cijene najbolji omjer cijene i kvalitete za taxi transfere do i od aerodroma Rijeka ?

Također nudimo Kombi i Mini Bus Taxi Rijeka prijevoz – ako putujete u Ljubljanu s puno prtljage, odnosno više ljudi nego redovni taksi prijevoz može prevesti mi imamo rješenje. Možete odabrati kombi ili minibus prijevoz do Ljubljane

Naša kombi i minibus vozila su udobna, klimatizirana i pogoda za veće grupe ili obitelji.

Transferi od aerodroma Rijeka su najsigurniji način prijevoza od Aerodroma Krk do Ljubljane

Rezervirajte Vaš taxi transfer iz zračne luke Rijeka do Ljubljane unaprijed.

Molim vas da ukoliko vaša kompanija ili vi imate potrebu za ovakvim uslugama uputite zahtjev sa detaljima na našu mail adresu taxirijeka@net.hr ili putem kontakt obrasca.

Novosti

Taxi Airport Rijeka

Taxi Airport Rijeka