Lošinj

TAXI AERODROM RIJEKA  –  RIJEKA TAXI SERVICE
RIJEKA – CROATIA     RIJEKA – CROATIA

                                             TAXI USLUGA PRIJEVOZA RIJEKA ZRAČNA LUKA DO MALOG LOŠINJA

TAXI PRIJEVOZ SA AERODROMA RIJEKA DO MALOG LOŠINJA

TAXI RIJEKA KOMBI PRIJEVOZ MANJIH GRUPA DO 8 PUTNIKA( 8+1 )

MINI BUS PRIJEVOZ OD AERODROMA RIJEKA DO MALOG LOŠINJA

 O DESTINACIJI : OTOK LOŠINJ

Lošinj nudi kampove smještene po čitavom otoku, uz more, s prekrasnim plažama zaštićenim od sunca borovom šumom. Na taj način posjetiteljima pružaju prirodnu aromaterapiju!
Miomirisni programi oživljuju se tijekom čitave godine, darujući imena mjesecima prema, samoniklom i autohtonom bilju, nudeći bogatstvo zdravih i jedinstvenih mirisa i okusa.

Lošinjski je čovjek oduvijek živio od mora i za more. Volio ga je i bojao ga se, stoga je crkvica na Čikatu, Annunziata, zavjetna. Isturena je na otočnoj hridi i neprestano sluša molitve mornara i sirene brodova. Uz park šumu Pod Javori, u park šumi Čikat, koju je dao zasaditi profesor Ambroz Haračić, ostavljeni su tragovi brojnih mornara i kapetana koji su iz dalekih zemalja donosili egzotično bilje najrazličitijih boja, mirisa i oblika te ga podarili otoku.  Danas je Lošinj poželjna turistička destinacija u kojoj ćete ponovno moći pronaći sebe. Počeci turizma na Lošinju vezuju se uz zdravstveni turizam jer je blagodati klime i vegetacije otoka prva otkrila mudra austrougarska aristokracija. Osim što su Lošinj proglasili klimatskim lječilištem, u njemu su dali izgraditi brojne vile i ljetnikovce, koji obnovljeni, i danas krase Lošinj.  Njihov slijed prate i novoizgrađeni hoteli koji se neprestano obogaćuju novim sadržajima. Neki od njih već ponosno nose oznaku sa četiri zvjezdice, nudeći usluge wellness centara te bazene sa grijanom morskom vodom, dok se ostali pretvaraju u manje obiteljske hotele i pansione.
U privatnom smještaju imat ćete prilike upoznati ljubazne domaćine – njegove običaje, tradiciju. Doživjet ćete simfoniju boja, mirisa i okusa uživajući u otočnoj, tradicionalnoj kuhinji temeljenoj na samoniklom, aromatičnom bilju i maslinovom ulju. Iznova će vas iznenaditi okus naše mlade janjetine i kvarnerskog škampa, aromatičnost domaće rakije sa začinskim biljem i buke našeg lokalnog vina sa Suska.

Zašto je Taxi Aerodrom Rijeka iz Zračne luke Rijeka do Lošinja najbolji način prijevoza?

Taxi Transferi Krk nude pouzdanu uslugu taxi uslugu prijevoza s Aerodroma Rijeka – Krk do Malog Lošinja koji je smješten na otoku Lošinju.

Taxi Aerodrom Rijeka – Krk odvest će vas do Lošinja na siguran i udoban način.Taxi Aerodrom Krk nudi brzu, pouzdanu i sigurnu taxi uslugu, izvrsne cijene. Naši taksisti govore engleski i rado će vam pomoći na bilo koji način. Ako trebate prijevoz dok ste u Lošinju molimo da nas kontaktirate.

Kada dođete do Lošinja u modernom, klimatiziranom taksi Krk vozilu, osjećat će te se puno bolje nego da ste putovali javnim prijevozom ili autobusom.

Jesmo li spomenuli da su naše cijene najbolji omjer cijene i kvalitete za taxi transfere do i od aerodroma Rijeka ?

Također nudimo Kombi i Mini Bus Taxi Rijeka prijevoz – ako putujete u Lošinj s puno prtljage, odnosno više ljudi nego redovni taksi prijevoz može prevesti mi imamo rješenje. Možete odabrati kombi ili minibus prijevoz do Lošinja.

Naša kombi i minibus vozila su udobna i klimatizirana i pogodni za veće grupe ili obitelji.

Transferi od aerodroma Rijeka su najsigurniji način prijevoza od Aerodroma Krk do Lošinja

Rezervirajte Vaš taxi transfer iz zračne luke Rijeka do Lošinja unaprijed.

Molim vas da ukoliko vaša kompanija ili vi imate potrebu za ovakvim uslugama uputite zahtjev sa detaljima na našu mail adresu taxirijeka@net.hr ili putem kontakt obrasca.

Novosti

Taxi Airport Rijeka

Taxi Airport Rijeka