Stinica

TAXI AERODROM RIJEKA  –  RIJEKA TAXI SERVICE
RIJEKA – CROATIA     RIJEKA – CROATIA

     TAXI USLUGA PRIJEVOZA RIJEKA ZRAČNA LUKA DO TRAJEKNE LUKE STINICA

TAXI PRIJEVOZ SA AERODROMA RIJEKA DO STINICE

TAXI RIJEKA KOMBI PRIJEVOZ MANJIH GRUPA DO 8 PUTNIKA( 8+1 )

MINI BUS PRIJEVOZ OD AERODROMA RIJEKA DO STINICE

 O DESTINACIJI : STINICA – JABLANAC

STINICA – TRAJEKTNO PRISTANIŠTE I VEZA SA OTOCIMA PAGOM I RABOM

 

Najbolja veza otoka Rab sa kopnom je trajektnom linijom iz Stinice na kopnu i uvale Mišnjak na južnom dijelu otoka. Vožnja traje oko12 minuta i organizirana je tijekom cijele godine.Trajektno pristanište Stinica je smještena jako blizu Jablanca. Jablanac je naselje smješteno na dnu duboke uvale u podnožju slikovitog Velebitskog kanala, a broji oko 150 stanovnika. Zbog položaja mjesta (nasuprot otoka Raba) Jablanac je i trajektna luka pa gosti mogu lako poći na izlet na kvarnerske otoke i otok Pag. S obje se strane Jablanca nalaze uvale prikladne za sidrenje manjih brodova. Uvala Zavratnica izgledom nalik fjordu posebno je privlačna jer more zalazi duboko u kopno dok se obale velebitskog masiva s velikom strminom obrušavaju prema plavoj površini.    Jablanački kraj bio je naseljen još u rimsko doba o čemu svjedoče ostatci gradina i kula, a smještaj podno Velebita čini Jablanac dobrim polazištem za uspon i upoznavanje ove planine. U Jablancu se nalazi nekoliko hotela, a nudi se i smještaj u privatnim sobama i apartmanima.

 

Zašto je Taxi Aerodrom Rijeka iz Zračne luke Rijeka do Stinice najbolji način prijevoza?

Taxi Transferi Krk nude pouzdanu uslugu taxi uslugu prijevoza s Aerodroma Rijeka – Krk do luke Stinica koja je smještena blizu Jablanca.

Taxi Aerodrom Rijeka – Krk odvest će vas do luke Stinica na siguran i udoban način.Taxi Aerodrom Krk nudi brzu, pouzdanu i sigurnu taxi uslugu kao i izvrsne cijene. Naši taksisti govore engleski i rado će vam pomoći na bilo koji način. Ako trebate prijevoz dok ste u Rabu molimo da nas kontaktirate.

Kada dođete do Stinice u modernom, klimatiziranom taksi Krk vozilu, osjećat će te se puno bolje nego da ste putovali javnim prijevozom ili autobusom.

Jesmo li spomenuli da su naše cijene najbolji omjer cijene i kvalitete za taxi transfere do i od aerodroma Rijeka ?

Također nudimo Kombi i Mini Bus Taxi Rijeka prijevoz – ako putujete u Stinicu-Jablanac s puno prtljage, odnosno više ljudi nego redovni taksi prijevoz može prevesti mi imamo rješenje. Možete odabrati kombi ili minibus prijevoz do Stinice – Jablanca.

Naša kombi i minibus vozila su udobn, klimatizirana i pogoda za veće grupe ili obitelji.

Transferi od aerodroma Rijeka su najsigurniji način prijevoza od Aerodroma Krk do luke Stinica

Rezervirajte Vaš taxi transfer iz zračne luke Rijeka do Stinice unaprijed.

Molimo vas da ukoliko vaša kompanija ili vi imate potrebu za ovakvim uslugama uputite zahtjev sa detaljima na našu mail adresu info@taxi-airport-rijeka.com ili putem kontakt obrasca.

Novosti

Taxi Airport Rijeka

Taxi Airport Rijeka