Umag

TAXI AERODROM RIJEKA  –  RIJEKA TAXI SERVICE
RIJEKA – CROATIA     RIJEKA – CROATIA

     TAXI USLUGA PRIJEVOZA RIJEKA AERODROM DO UMAGA

TAXI PRIJEVOZ SA AERODROMA RIJEKA DO UMAGA

TAXI RIJEKA KOMBI PRIJEVOZ MANJIH GRUPA DO 8 PUTNIKA( 8+1 )

MINI BUS PRIJEVOZ OD AERODROMA RIJEKA DO UMAGA

 O DESTINACIJI : UMAG

UMAG je gradić i luka na sjeverozapadnoj obali Istre te je svojevrstan ulaz – izlaz Istre i Hrvatske u Europu.To je poznato poslovno i turističko središte udaljeno svega 40 km od Trsta, 150 km od Ljubljane, 150 km od Venecije. O razvoju Umaga najbolje svjedoči svijetski poznat ATP tour, teniski turnir, koji se upravo ovdje održava svake godine. U turističkom je smislu ne manje atraktivno i zaleđe Umaga za mnoge još neotkriven prostor, smješten između dviju istarskih rijeka, Dragonje i Mirne, a okružen Savudrijsko-Umaškom i Novigradskom rivijerom.

Zašto je Taxi Aerodrom Rijeka iz Zračne luke Rijeka do Umaga najbolji način prijevoza?

Taxi Transferi Krk nude pouzdanu uslugu taxi uslugu prijevoza s Aerodroma RijekaKrk do Umaga koja je smješten na Istarskom poluotoku.

Taxi Aerodrom Rijeka – Krk odvest će vas do Umaga na siguran i udoban način.Taxi Aerodrom Krk nudi brzu, pouzdanu i sigurnu taxi uslugu kao i izvrsne cijene. Naši taksisti govore engleski i rado će vam pomoći na bilo koji način. Ako trebate prijevoz dok ste u Umaga molimo da nas kontaktirate.

Kada dođete do Umaga u modernom, klimatiziranom taksi Krk vozilu, osjećat će te se puno bolje nego da ste putovali javnim prijevozom ili autobusom.

Jesmo li spomenuli da su naše cijene najbolji omjer cijene i kvalitete za taxi transfere do i od aerodroma Rijeka ?

Također nudimo Kombi i Mini Bus Taxi Rijeka prijevoz – ako putujete u Umag s puno prtljage, odnosno više ljudi nego redovni taksi prijevoz može prevesti mi imamo rješenje. Možete odabrati kombi ili minibus prijevoz do Umaga.

Naša kombi i minibus vozila su udobna, klimatizirana i pogoda za veće grupe ili obitelji.

Transferi od aerodroma Rijeka su najsigurniji način prijevoza od Aerodroma Krk do Umaga.

Rezervirajte Vaš taxi transfer iz zračne luke Rijeka do Umaga unaprijed.

Molim vas da ukoliko vaša kompanija ili vi imate potrebu za ovakvim uslugama uputite zahtjev sa detaljima na našu mail adresu info@taxi-airport-rijeka.com ili putem kontakt obrasca.

Novosti

Taxi Airport Rijeka

Taxi Airport Rijeka