Ičići

TAXI AERODROM KRK  –  KRK TAXI TRANSFERI
RIJEKA – CROATIA     RIJEKA – CROATIA

     TAXI USLUGA PRIJEVOZA RIJEKA ZRAČNA LUKA

TAXI PRIJEVOZ SA AERODROMA RIJEKA DO IČIĆA

TAXI RIJEKA KOMBI PRIJEVOZ MANJIH GRUPA DO 8 PUTNIKA( 8+1 )

MINI BUS PRIJEVOZ OD AERODROMA RIJEKA DO IČIĆA

 O DESTINACIJI : IČIĆI

Ime Ičići (austrijskoj eri znano i u nobl varijanti Ville d’Ičići), koje stranci tako rijetko uspijevaju izgovoriti ispravno, moglo bi biti izvedenicom od imena (stanovnika) susjednog naselja Ike.

Današnji Ičići pretvaraju se u kupališta čiji standard jamči nedavno postavljena plava zastava. Ičićima zasigurno predstoji solidna perspektiva uz priorodne ljepote i bogatu aleju uz cestu za Poljane.

YACHT MARINA IČIĆI

Zaštićena od jake bure najvišom istarskom planinom Učkom, nedaleko od prvoga morskoga lječilišta na Jadranu i kolijevke elitnoga turizma na ovim prostorima još od Austro-Ugarske Monarhije, smjestila se ACI marina Opatija u mjestu Ičići. Najbolja luka za sidrenje jahti do 40 metara na sjevernome Jadranu pomorsku tradiciju ponosno bilježi čak 30 stoljeća unatrag. Kako je Opatija uživala velik ugled među stranim kneževima i plemstvom, tako ACI marina u Ičićima ima dobar glas među nautičarima i zaljubljenicima u plovidbu po Jadranu. ACI marina u Ičićima izvrsno je opremljena i ponosna nositeljica Plave zastave. Marina je tek nekoliko sati vožnje udaljena od međunarodnih zračnih luka u Zagrebu, Trstu ili Ljubljani, dok je onima koji lete do Pule ili Rijeke put još kraći. Blaga opatijska klima i činjenica da u Opatiji rijetko puše bura u kombinaciji s blizinom i dobrom prometnom povezanošću – tko ne voli letjeti, cestom do Ičića može stići za nekoliko sati iz Beča, Milana ili Budimpešte – učinila je ACI marinu Opatija idealnom, kako za kratke zimske izlete, tako i za početak ili kraj krstarenja po Jadranu u bilo koje doba godine.

Zašto je Taxi Aerodrom Rijeka iz Zračne luke Rijeka do Ičića najbolji način prijevoza?

Taxi Transferi Krk nude pouzdanu uslugu taxi uslugu prijevoza s Aerodroma RijekaKrk do Ičića koja je smještena blizu grada Opatije.

Taxi Aerodrom Rijeka – Krk odvest će vas do Ičića na siguran i udoban način.Taxi Aerodrom Krk nudi brzu, pouzdanu i sigurnu taxi uslugu, izvrsne cijene. Naši taksisti govore engleski i rado će vam pomoći na bilo koji način. Ako trebate prijevoz dok ste u Ičićima molimo da nas kontaktirate.

Kada dođete do Ičića u modernom, klimatiziranom taksi Krk vozilu, osjećat će te se puno bolje nego da ste putovali javnim prijevozom ili autobusom.

Jesmo li spomenuli da su naše cijene najbolji omjer cijene i kvalitete za taxi transfere do i od aerodroma Rijeka ?

Također nudimo Kombi i Mini Bus Taxi Rijeka prijevoz – ako putujete u Ičiće s puno prtljage, odnosno više ljudi nego redovni taksi prijevoz može prevesti mi imamo rješenje. Možete odabrati kombi ili minibus prijevoz do Ičića.

Naša kombi i minibus vozila su udobna i klimatizirana i pogodni za veće grupe ili obitelji.

Transferi od aerodroma Rijeka su najsigurniji način prijevoza od Aerodroma Krk do Ičića

Rezervirajte Vaš taxi transfer iz zračne luke Rijeka do Ičića unaprijed.

Molim vas da ukoliko vaša kompanija ili vi imate potrebu za ovakvim uslugama uputite zahtjev sa detaljima na našu mail adresu taxirijeka@net.hr ili putem kontakt obrasca.

Novosti

Taxi Airport Rijeka

Taxi Airport Rijeka