Danas smo vozili naše klijente na Team building u Istru

Danas smo vozili naše klijente na Team building u Istru.

Team building je posebna vrsta programa odnosno kombinacija programa kojom se želi postići povećanje produktivnosti, učinkovitosti i uspješnosti tvrtke uz pomoć njezinih zaposlenika koji će se pritom osjećati zadovoljnije, opuštenije i obučenije. Team building su razne korisne igre i druženja odraslih gdje je glavna tema timski rad, način razmišljanja, motivacija te kreativno rješavanje problema u nepoznatoj situaciji. Team building je nastao prije nekoliko desetaka godina zbog poboljšanja poslovne komunikacije i poslovnog obrazovanja u radnoj sredini. Sva dosadašnja istraživanja dokazuju neposrednu vezu između uspješnosti komunikacije i djelotvornosti tvrtke stoga je kvalitetna komunikacija i dobar tim bitan preduvjet za što bolje uspješno poslovanje.

Transfer Service prema Vašim potrebama možemo organizirati višednevni prijevoz na team buildinge autobusom ili mini busom, na bilo kojoj relaciji, za bilo koji broj putnika.
Obzirom da naša poslovna budućnost ovisi isključivo o zadovoljstvu naših korisnika, mi smo s našim klijentima u stalnom, neposrednom kontaktu. Tako možemo slijediti zahtjeve korisnika naših usluga te se trudimo izaći u susret svakom zahtjevu. Najkvalitetnija usluga i prihvatljiva cijena naša su odlika. Mi garantiramo maksimalnu kvalitetu usluge koju će pružiti naši vozači koji rade za nas jer su pouzdani i provjereni profesionalni vozači. Naši profesionalni vozači rado će sudjelovati u razgovoru ili diskretno se povući ako vam zatreba mir i tišina.

Novosti

Taxi Airport Rijeka

Taxi Airport Rijeka