Beograd

TAXI AERODROM RIJEKA  –  RIJEKA TAXI SERVICE
RIJEKA – CROATIA     RIJEKA – CROATIA

   TAXI USLUGA PRIJEVOZA RIJEKA AERODROM DO BEOGRADA

TAXI PRIJEVOZ SA AERODROMA RIJEKA DO BEOGRADA

TAXI RIJEKA KOMBI PRIJEVOZ MANJIH GRUPA DO 8 PUTNIKA( 8+1 )

MINI BUS PRIJEVOZ OD AERODROMA RIJEKA DO BEOGRADA  

O DESTINACIJI : BEOGRAD

“Nebo je nad Beogradom prostrano i visoko, promenljivo a uvek lepo; i za zimskih vedrina sa njihovom studenom raskoši; i za letnjih oluja kada se celo pretvori u jedan jedini tmurni oblak koji, gonjen ludim vetrom, nosi kišu pomešanu s prašinom panonske ravnice; i u proleće kad izgleda da cvate i ono, uporedo sa zemljom; i u jesen kad oteža od jesenjih zvezda u rojevima. Uvek lepo i bogato, kao naknada ovoj čudnoj varoši za sve ono čega u njoj nema i uteha zbog svega što ne bi trebalo da bude. Ali najveći raskoš toga neba nad Beogradom, to su sunčevi zalasci. U jesen i u leto oni su prostrani i jarki kao pustinjske vizije, a zimi prigušeni tmastim oblacima i rujnim maglama. A u svako doba godine vrlo su česti dani kad se oganj toga sunca koje zalazi u ravnici, među rekama pod Beogradom, odbije čak gore u visokoj kupoli neba, i tu se prelomi i prospe kao crven sjaj po razasutoj varoši. Tada sunčano rumenilo oboji za trenutak i najzabačenije uglove Beograda i odblesne u prozorima i onih kuća koje inače slabo obasjava.”

 

Zašto je Taxi Aerodrom Rijeka iz Zračne luke Rijeka do Beograda najbolji način prijevoza?

Taxi Transferi Krk nude pouzdanu uslugu taxi uslugu prijevoza s Aerodroma RijekaKrk do Beograda koja je glavni grad Srbije

Taxi Aerodrom Rijeka – Krk odvest će vas do Beograda na siguran i udoban način.Taxi Aerodrom Krk nudi brzu, pouzdanu i sigurnu taxi uslugu kao i izvrsne cijene. Naši taksisti govore engleski i rado će vam pomoći na bilo koji način.

Ako trebate prijevoz dok ste u Beogradu molimo Vas da nas kontaktirate.

Kada dođete do Beograda u modernom, klimatiziranom taksi Krk vozilu, osjećat će te se puno bolje nego da ste putovali javnim prijevozom ili autobusom.

Jesmo li spomenuli da su naše cijene najbolji omjer cijene i kvalitete za taxi transfere do i od aerodroma Rijeka ?

Također nudimo Kombi i Mini Bus Taxi Rijeka prijevoz – ako putujete u Beograd s puno prtljage, odnosno više ljudi nego redovni taksi prijevoz može prevesti mi imamo rješenje. Možete odabrati kombi ili minibus prijevoz do Beograda.

Naša kombi i minibus vozila su udobna, klimatizirana i pogoda za veće grupe ili obitelji.

Transferi od aerodroma Rijeka su najsigurniji način prijevoza od Aerodroma Krk do Beograda.

Rezervirajte Vaš taxi transfer iz zračne luke Rijeka do Beograda unaprijed.

Molimo vas da ukoliko vaša kompanija ili vi imate potrebu za ovakvim uslugama uputite zahtjev sa detaljima na našu mail adresu info@taxi-airport-rijeka.com ili putem kontakt obrasca.

 

Novosti

Taxi Airport Rijeka

Taxi Airport Rijeka