Taksi prijevoz putnika

Transfer od aerodroma Rijeka podrazumijeva prihvat putnika na aerodrom Rijeka – Krk te prijevoz do Vašeg hotela, apartmana ili sl. Kada rezervirate transfer sa aerodroma Rijeka – Krk možete biti sigurni da će naš vozač pratiti Vaš let te će i u slučaju kašnjenja dočekati klijenta u putničkom terminalu. Željeli bi naglasiti da i u slučaju kašnjenja leta dodatnu uslugu čekanja ne naplaćujemo. Prednosti rezervacije taxi transfera su mnogobrojne ali kao glavne bi istakli unaprijed poznata cijena usluge, čista vozila i vozač koji govori engleski jezik.

ZAŠTO UNAPRIJED REZERVIRATI USLUGU TAXI PRIJEVOZA ?

U ljetnim mjesecima kad je potražnja za taxi vozilima velika odlazak na aerodrom, kao i povratak sa aerodroma, često predstavlja najstresniji dio putovanja. Gužve na putu, visoke cijene redovnih taksi prijevoznika koji čekaju na stajalištima, problem parkinga na aerodromu, nedovoljna pokrivenost oblicima javnog prijevoza samo su neki od elemenata koji dovode do spomenutog stresa koji Vam vjerujemo nije potreban na godišnjem odmoru.

Kao adekvatno rješenje na sve navedeno „Transfer Service“ Vam nudi usluge aerodromskih taxi transfera koji su Vam dostupni 7 dana u tjednu 24 sata na dan, a nebitno idete li prema aerodromu Rijeka – Krk ili sa aerodroma, rezervacija aerodromskog transfera Vam osigurava lak i ugodan prijevoz prilagođen Vašem letu i Vama.

Taxi transfer do aerodroma Rijeka – Krk podrazumijeva odlazak s adrese po Vašem izboru te prijevoz na aerodrom Rijeku – Krk po unaprijed poznatoj cijeni. Na navedene cijene nema dodatnih ili često skrivenih troškova (poput cestarine, mostarine,parkinga ili poreza) već su naše cijene fiksne i nisu podložne promjenama.

Željeli bismo naglasiti da su naše usluge plative gotovinom, kreditnim karticama (potrebno naglasiti prilikom rezervacije ), virmanom (za pravne osobe). Također kao dodatnu pogodnost za naše korisnike, pravne osobe, željeli bi istaknuti da smo obveznici sustava na dodatnu vrijednost te naše račune možete koristiti za odbitak pretporeza.

Zainteresiranim tvrtkama, turističkim agencijama, organizatorima kongresa i sl. nudimo partnerski odnos i dodatne pogodnosti.

Garancija kvalitete je naše poslovanje koje traje već 10 godina i u stalnom je usponu.

Ukoliko želite da saznate konkretnu cijenu usluge na Vašoj relaciji molimo Vas da nas kontaktirate putem e-maila taxirijeka@net.hr ili kontakt obrasca.

Novosti

Taxi Airport Rijeka

Taxi Airport Rijeka