„Transfer service Rijeka“ nudi prihvat putnika na aerodromu Rijeka i njihov transfer na bilo koju destinaciju s naglaskom na komfor i maksimalnu sigurnost. Kroz godine poslovanja istraživali smo tržište i učili kroz posao kako bi svojim klijentima pružili najbolju uslugu. Misija i vizija našeg poslovanja je zadovoljstvo i sigurnost naših klijenata, a kao rezultat imamo bogatu referentnu listu zadovoljnih i dugogodišnjih klijenata.

ŠTO NUDIMO ?

Osim standardne taksi usluge koju pružamo uz maksimalan komfor nudimo i:

  • Prihvat putnika na aerodromu Krk

Zašto rezervirati ovu uslugu ?

Ova usluga nudi putovanje bez stresa zato što će vas naš vozač dočekati u zračnoj luci Krk s natpisom vašeg imena bez obzira na kašnjenje leta i po već unaprijed dogovorenoj cijeni odvesti na vašu destinaciju. Dodatna prednost je što znate da vas čeka vozilo prilagođeno vašim potrebama i po potrebi opremljeno dječjom sjedalicom, prikolicom za ekstra prtljagu i sl.

  • Poslovna putovanja

„Transfer service Rijeka“ nudi prihvat Vaših poslovnih partnera na aerodromu Krk bez obzira dolaze li oni redovnom linijom ili privatnim letom. Prihvat putnika koji slijeću privatnim avionom je vrlo zahtjevna usluga kojoj pridajemo najviše pažnje. U dosta slučajeva se kod ovih letova događa da slijetanje bude bitno prije ili poslije predviđenog pa vozač mora biti dosta prije ( i do 60 min ) prisutan na aerodromu kako bi bio u kontaktu sa aerodromskim osobljem. Iza sebe imamo bogatu referentnu listu zadovoljnih klijenata koji nam govore da smo na dobrom putu kako bi Vi zasjali pred Vama bitnim ljudima. Vozila namijenjena ovoj vrsti usluge su isključivo bez oznaka tvrtke, Mercedes E ili Audi A6  koja garantiraju udobnost i sigurnost u vožnji.

  • Razgledanje grada

Nudimo Vam razgledavanje otoka Krka, grada Rijeke ili Kvarnera. Mi Vam možemo ponuditi privatni izlet sa ili bez vodiča. Ako imate vlastitu ideju za savršeni izlet, obratite nam se s listom željenih destinacija i atrakcija koje želite posjetiti, a mi ćemo organizirati vaše privatno putovanje. Tijekom godina poslovanja povezali smo se s najboljim vodičima koji će Vam pokazati i upoznati vas sa svim biserima Kvarnera.

  • Transferi na aerodrome

Nudimo vam  prihvat s bilo koje destinacije i prijevoz na aerodrom Krk bez obzira na broj putnika što naravno trebate naglasiti prilikom rezervacije. Želimo naglasiti da se ova usluga nudi isključivo kao privatni prijevoz, a ne linijski. Ukoliko želite putovati s vašom obitelji ili prijateljima brzo i sigurno kombijem (ili mini busom) u grupi do 8 ili više putnika i da pritom nemate problema s prtljagom  rezervirajte „Transfer service Rijeka“ kombi ili mini bus prijevoz. Nudimo prijevoz i transfere kombi, mini bus i autobusnim vozilima do 54 putnika.

  • Najam vozila s vozačem

Izaberite vozilo i vozača te s nama otkrijte Hrvatsku i sve njezine ljepote. Osigurajte vodiča i prijevoz ili samo prijevoz i osobnog vozača te posjetite najljepša i najuzbudljivija mjesta u Hrvatskoj. Ono čime se ova usluga odlikuje je maksimalna prilagodljivost Vašim potrebama i mi je zovemo još prijevoz po mjeri jer nudimo osobni pristup planiranju putovanja ispunjavajući u potpunosti sve vaše želje, tako da je vrijeme u Hrvatskoj za vas čisti užitak.

Želimo Vam sretan put i ugodan odmor!

Novosti

Taxi Airport Rijeka

Taxi Airport Rijeka