Cres

TAXI AERODROM RIJEKA  –  RIJEKA TAXI SERVICE
RIJEKA – CROATIA     RIJEKA – CROATIA

         TAXI USLUGA PRIJEVOZA RIJEKA AERODROM DO CRESA

TAXI PRIJEVOZ SA AERODROMA RIJEKA DO CRESA

TAXI RIJEKA KOMBI PRIJEVOZ MANJIH GRUPA DO 8 PUTNIKA( 8+1 )

MINI BUS PRIJEVOZ OD AERODROMA RIJEKA DO CRESA

O DESTINACIJI : CRES

Cres je, uz susjedni otok Krk, najveći (405,78 km²), a poslije otoka Hvara i najdulji hrvatski otok. Dug je 66 km, a u najširem dijelu širok 12 km. Otok se pruža u pravcu sjever-jug. Smješten je u zaljevu čija struktura pruža zaklon i samim time je i u prošlosti bio pogodna luka i mjesto gdje su se brodovi sklanjali tijekom lošeg vremena. Takav smještaj je omogućio ravoj ribarstva, pomorstva i brodogradnje. Oblik zaljeva i prirodan zaklon pridonio je i izgrađnji marine koja je izgrađena na jugoistočnom dijelu grada. Oko grada su i brojni maslinici čije masline svake godine daju plodove od kojih se proizvodi poznato cresko maslinovo ulje.

Zašto je Taxi Aerodrom Rijeka iz Zračne luke Rijeka do Cresa najbolji način prijevoza?

Taxi Transferi Krk nude pouzdanu uslugu taxi uslugu prijevoza s Aerodroma RijekaKrk do Cresa koji je smještena na otoku Cresu.

Taxi Aerodrom Rijeka – Krk odvest će vas do Cresa na siguran i udoban način.Taxi Aerodrom Krk nudi brzu, pouzdanu i sigurnu taxi uslugu kao i izvrsne cijene. Naši taksisti govore engleski i rado će vam pomoći na bilo koji način.

Ako trebate prijevoz dok ste u Cresu molimo Vas da nas kontaktirate.

Kada dođete do Cresa u modernom, klimatiziranom taksi Krk vozilu, osjećat će te se puno bolje nego da ste putovali javnim prijevozom ili autobusom.

Jesmo li spomenuli da su naše cijene najbolji omjer cijene i kvalitete za taxi transfere do i od aerodroma Rijeka ?

Također nudimo Kombi i Mini Bus Taxi Rijeka prijevoz – ako putujete u Cres s puno prtljage, odnosno više ljudi nego redovni taksi prijevoz može prevesti mi imamo rješenje. Možete odabrati kombi ili minibus prijevoz do Cresa.

Naša kombi i minibus vozila su udobna, klimatizirana i pogoda za veće grupe ili obitelji.

Transferi od aerodroma Rijeka su najsigurniji način prijevoza od Aerodroma Krk do Cresa.

Rezervirajte Vaš taxi transfer iz zračne luke Rijeka do Cresa unaprijed.

Molim vas da ukoliko vaša kompanija ili vi imate potrebu za ovakvim uslugama uputite zahtjev sa detaljima na našu mail adresu info@taxi-airport-rijeka.com ili putem kontakt obrasca.

Novosti

Taxi Airport Rijeka

Taxi Airport Rijeka