Poreč

TAXI AERODROM RIJEKA  –  RIJEKA TAXI SERVICE
RIJEKA – CROATIA     RIJEKA – CROATIA

     TAXI USLUGA PRIJEVOZA RIJEKA ZRAČNA LUKA DO POREČ

TAXI PRIJEVOZ SA AERODROMA RIJEKA DO POREČA

TAXI RIJEKA KOMBI PRIJEVOZ MANJIH GRUPA DO 8 PUTNIKA( 8+1 )

MINI BUS PRIJEVOZ OD AERODROMA RIJEKA DO POREČA 

O DESTINACIJI : POREČ

 Aktivni odmor

Bez obzira kojoj ćete vrsti smještaja dati prednost, izaberete li turističko naselje ili hotel bliže gradu, u blizini će biti niz sportskih terena.

Proljeće je najbolje godišnje doba da upoznate Poreštinu vozeći se bike stazama. Namamit će vas miris cvjetnih mediteranskih livada, a ako pažljivije pogledate što Porečani rade u šumama, možda naučite brati divlje šparuge, ovdašnji proljetni kulinarski specijalitet. Kad se umorite od pedaliranja, možete se okušati na tenis terenu, u nekom dvoranskom sportu, jahanju ili jedrenju. Niste li nikada boćali, evo prilike savladati sport koji je u Evropi u usponu. Proljeće je idealno vrijeme i za izlete u druge kulturno-povijesno zanimljive istarske gradove.

Dobar dio turističkih kapaciteta organiziran je na Poreštini tako da pogoduje odmoru čitave obitelji. Ne morate isprobati niti jedno od 165 tenis igrališta, ali kad ste na moru pokušajte sa sportovima na vodi za koje opremu možete posuditi u svakom turističkom naselju, a u sportskim centrima ponudit će vam i obuku. Dok vrijeme trošite na sebe, djecu će zabaviti školovani animatori.

Osnovna gospodarska grana je turizam, s kojim pozitivno koreliraju trgovina, graditeljstvo i poljoprivreda. Potencijale za budući održivi razvoj, Grad Poreč vidi u tri točke:

Produženju trajanja turističke sezone kroz uspješan menadžment turističke destinacije; balansiranju odnosa uslužnih i proizvodnih djelatnosti, poticanja izvoza, što rezultira smanjenom ovisnošću gospodarstva o jednoj grani-turizmu; Ulaganje u infrastrukturu i aktivnosti očuvanja okoliša, koji je jedan od ključnih atrakcija ovog područja.

Zašto je Taxi Aerodrom Rijeka iz Zračne luke Rijeka do Poreča najbolji način prijevoza?

Taxi Transferi Krk nudi pouzdanu uslugu taxi uslugu prijevoza iz Zračne luke Rijeka do Poreča koji je smješten u Istri.

Taxi Aerodrom Rijeka – Krk odvest će vas do Poreča na siguran i udoban način.Taxi Aerodrom Krk nudi brzu, pouzdanu i sigurnu taxi uslugu, izvrsne cijene. Naši taksisti govore engleski i rado će vam pomoći na bilo koji način. Ako trebate prijevoz dok ste u Poreču molimo da nas kontaktirate.

Kada dođete do Poreča u modernom, klimatiziranom taksi Krk vozilu, osjećat će te se puno bolje nego da ste putovali javnim prijevozom ili autobusom.

Jesmo li spomenuli da su naše cijene najbolji omjer cijene i kvalitete za taxi transfere do i od aerodroma Rijeka ?

Također nudimo Kombi i Mini Bus Taxi Rijeka prijevoz – ako putujete u Poreč s puno prtljage, odnosno više ljudi nego redovni taksi prijevoz može prevesti mi imamo rješenje. Možete odabrati kombi ili minibus prijevoz do Poreča.

Naša kombi i minibus vozila su udobna i klimatizirana i pogodni za veće grupe ili obitelji.

Transfer od aerodroma Rijeka su najsigurniji način prijevoza od zračne luke Rijeka do Poreča

Rezervirajte Vaš taxi transfer iz zračne luke Rijeka do Poreča unaprijed.

Molimo vas da ukoliko vaša kompanija ili vi imate potrebu za ovakvim uslugama uputite zahtjev sa detaljima na našu mail adresu info@taxi-airport-rijeka.com ili putem kontakt obrasca.

 

Novosti

Taxi Airport Rijeka

Taxi Airport Rijeka