Kastav

TAXI AERODROM RIJEKA  –  RIJEKA TAXI SERVICE
RIJEKA – CROATIA     RIJEKA – CROATIA

                                     TAXI USLUGA PRIJEVOZA RIJEKA AERODROM DO KASTVA

TAXI PRIJEVOZ SA AERODROMA RIJEKA DO KASTVA

TAXI RIJEKA KOMBI PRIJEVOZ MANJIH GRUPA DO 8 PUTNIKA ( 8+1 )

MINI BUS PRIJEVOZ OD AERODROMA RIJEKA DO KASTVA

 O DESTINACIJI: KASTAV

Kastav je povijesni gradić koji se diže na visokom brdu iznad Kvarnera oko 10 km od Rijeke i 5 km od Opatije. Povijest Kastva bila burna. Arheološka otkrića potvrđuju prisutnost ilirskog plemena Japodi u 11. stoljeću prije Krista na mjestu današnjeg grada. Nakon što ih grad je uređeno od strane Rimljana, Ostrogota, Grci, Lombards te u 7. st. Hrvati su se preselili u mjesto i tu ostao do danas. Povijesnog centra Kastav je utvrđeno je gradski zid s devet obrambenih kula, koji čine jedinstven među istarskim gradićima. Njegova povijesnih spomenika, tvrđava Fortica, Općinsko loža, u Lokvina, Crekvina i Žudika zidina, crkve sv Jelena itd., čine ga vrlo privlačnom za posjetitelje. Kastav pruža svojim posjetiteljima različite vrste rekreacije, kao i neke međunarodne kulturne manifestacije poput Kastafsko kulturno leto i Festival gitare i lokalnim festivalima kao što su tradicionalna fešta vina – Bela nedeja i šarene karnevalske fešte.

 

Zašto je Taxi Aerodrom Rijeka iz Zračne luke Rijeka do Kastva najbolji način prijevoza?

Taxi Transferi Krk nude pouzdanu uslugu taxi uslugu prijevoza s Aerodroma RijekaKrk do Kastva.

Taxi Aerodrom Rijeka – Krk odvest će vas do Kastva na siguran i udoban način.Taxi Aerodrom Krk nudi brzu, pouzdanu i sigurnu taxi uslugu kao i izvrsne cijene. Naši taksisti govore engleski i rado će vam pomoći na bilo koji način.

Ako trebate prijevoz dok ste u Kastvu molimo Vas da nas kontaktirate.

Kada dođete do Kastva u modernom, klimatiziranom taksi Krk vozilu, osjećat će te se puno bolje nego da ste putovali javnim prijevozom ili autobusom.

Jesmo li spomenuli da su naše cijene najbolji omjer cijene i kvalitete za taxi transfere do i od aerodroma Rijeka ?

Također nudimo Kombi i Mini Bus Taxi Rijeka prijevoz – ako putujete u Kastav s puno prtljage, odnosno više ljudi nego redovni taksi prijevoz može prevesti mi imamo rješenje. Možete odabrati kombi ili minibus prijevoz do Kastva.

Naša kombi i minibus vozila su udobna, klimatizirana i pogoda za veće grupe ili obitelji.

Transferi od aerodroma Rijeka su najsigurniji način prijevoza od Aerodroma Krk do Kastva.

Rezervirajte Vaš taxi transfer iz zračne luke Rijeka do Kastva unaprijed

Molim vas da ukoliko vaša kompanija ili vi imate potrebu za ovakvim uslugama uputite zahtjev sa detaljima na našu mail adresu info@taxi-airport-rijeka.com ili putem kontakt obrasca.

Novosti

Taxi Airport Rijeka

Taxi Airport Rijeka